Innsyn i journal

OUS vil vise alle journaldokumenter som skrives etter 01.04.16 til pasienter via MinJournal. Dette betyr at man vil kunne lese dokumenter som blir skrevet på sykehuset umiddelbart etter de er godkjent i journalsystemet på sykehuset. Det er viktig at man da er oppmerksom på at man kan lese informasjon i journaldokumentene som behandler ikke har rukket å informere om.

Vi inviterer pasienter og andre som besøker MinJournal til å komme med tilbakemeldinger på design, tjenestene og eventuelle feil eller spørsmål til webmaster@minjournal.no.

epikrise-icon.png

Journalinnsyn

Oslo universitetssykehus og Sykehuset Østfold tilbyr sine pasienter innsyn i journaldokumenter i MinJournal. De andre sykehusene i regionen planlegger også å tilby tjenesten for sine pasienter.

skjemaer-icon.png

Forberedelse til operasjon

Urologisk poliklinikk ved Oslo universitetssykehus (Aker) tester ut elektronisk innmelding av helseopplysninger for alle som skal til dagkirurgi eller sammedagkirurgi. Dette gir pasienter mulighet til å gi sykehuset god og sikker informasjon om sin helse før oppmøte.

Våre samarbeidspartnere

Timeavtale

Har du timeavtale med sykehuset?

Nå kan du endre, avlyse eller bekrefte timeavtalen din på siden "Åpne tjenester".

Hjemmetest for klamydia og mycoplasma

Her kan du bestille hjemmetest for klamydia og mycoplasma i anonym forpakning.

Brukerundersøkelse OUS

Anonym undersøkelse om dine erfaringer som pasient ved ous