Endelig på nett med helsevesenet!

MinJournal handler om samarbeid og kommunikasjon mellom pasient og helsepersonell om pasientens helse på en trygg og sikker måte. MinJournal er et samarbeid mellom flere helseforetak med målsetningen om å skape en felles møteplass for pasienter og helsepersonell i Norge.

 

MinJournal deltar i et euopeisk evalueringsprosjekt, og vi setter pris på om du kan ta deg tid til å delta i spørreundersøkelsen. Logg på MinJournal for å få tilgang til spørreskjemaet.

Min Journal

Driftsmeldinger

MinJournal støtter nettleserne Internett Explorer versjon 8 og Firefox. Du kan logge inn med Buypasskort hentet på posten eller BankID. Bruk av MinJournal forutsetter også at din avdeling/sykehus har tatt i bruk MinJournal. Du må ha Java installert for å bruke BankID.

Pålogging

Foreløpig er det bare noen avdelinger som har startet opp med MinJournal. Hvis du forsøker å logge deg inn og dette ikke går kan det hende at dine behandlere ikke bruker løsningen ennå.

Hvis du har BankID bruker du samme kodebrikke og samme passord som i nettbanken.

Timeavtaler

Flere avdelinger ved sykehus i Helse Sør-Øst og Helse Bergen tilbyr nå tjenester for å endre og avbestille timeavtaler på nett. Du kan kun bruke denne tjenesten dersom det står innkallelsesbrevet ditt. Du behøver ikke å logge inn i MinJournal for å bruke tjenesten, bare bruk lenken under!

Bruk tjenesten

Si din mening om OUS

Vi vil gjerne ha tilbakemelding fra deg om hvordan du har hatt det på sykehuset. Dersom du har fått forespørsel om å delta i brukerundersøkelsen, gå videre til evalueringsskjemaet vårt på www.minjournal.no/svar