Innsyn i journal

Kun dokumenter som er godkjent i DIPS er synlige, og de vil være synlige 24 timer etter at de er godkjent. Loggoppslag i pasientjournal blir gjort tilgjengelig for pasienter først syv dager etter at oppslaget er gjort.

Tjenesten i MinJournal vil fortsatt være tilgjengelig for foreldre til barn under 12 år som har tilgang via stedfortrederløsningen i MinJournal. Helse Sør-Øst vil vurdere utvidelse av tjenesten til denne gruppen etter hvert.

epikrise-icon.png

Journalinnsyn

Oslo universitetssykehus og Sykehuset Østfold tilbyr sine pasienter innsyn i journaldokumenter i MinJournal. Logg inn for å lese notater fra din journal.

skjemaer-icon.png

Forberedelse til operasjon og egenerklæringsskjema

Urologisk avdeling ved Oslo universitetssykehus (Aker) tilbyr elektronisk innmelding av helseopplysninger. Dette gir pasienter mulighet til å gi sykehuset god og sikker informasjon om sin helse før oppmøte. Logg inn for å sende inn skjema.

Våre samarbeidspartnere

Logg inn

Min Journal innlogging

For å få tilgang til tjenestene på innloggingssidene i MinJournal må du logge deg inn med BankID, smartkort fra Buypass eller Commfides.

"Ved utlogging av MinJournal får man opp feilmelding «request could not be completed…». Til informasjon så er man utlogget (test ved å trykke tilbakeknappen, eller lukk nettleser).

Brukerundersøkelse OUS

Gi anonym tilbakemelding om dine erfaringer som pasient ved OUS.